Rugpjūčio 30 d. Vilniuje vyko neeilinis Lietuvos “Hospice” paramos fondo dalininkų susirinkimas

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Susirinkime dalyvavo Kauno hospiso direktorė Žanna Jankovskaja, BENNE ESSE direktorė Laura Bratikaitė, VšĮ „Tėviškės namai” direktorius Eimantas Balaika, bei Agnė Zuokienė.

Susirinkimo metu buvo patenkintas buvusios fondo direktorės prašymas ją atšaukti iš fondo direktorės pareigų ir paskirta nauja fondo direktorė Agnė Zuokienė.

Paskutiniais metais fondo veikla buvo „apmirusi“. Fondo dalininkai viliasi daugiau iniciatyvos iš naujosios fondo direktorės Agnės Zuokienės ir tikisi, kad fondo keliamų klausimų sprendimas paspartės.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image img_size=”full” alignment=”right” style=”vc_box_outline” image=”id^10410|url^http://www.hospisopagalba.eu/wp-content/uploads/2016/08/003.jpg|caption^null|alt^Kauno hospiso namai.|title^Kauno hospiso namai.|description^Kauno hospiso namai.”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Šiame susirinkime buvo svarstytas ir patvirtintas Šiaulių paliatyviosios pagalbos centro prašymas dėl jų įstaigos tapimo fondo dalininku.

Todėl šiuo metu fondas vienija jau tris įstaigas, siekiančias Lietuvoje tapti aukštos kokybės paslaugas teikiančiais hospisais ir plėtoti visapusišką hospisinę pagalbą.

Tuo pačiu  pasidžiaugėme, kad hospisų kūrimosi idėjos realizuojasi VilniujeKauneAlytuje Šiauliuose, o  prieš keletą mėnesių  Klaipėdoje atsidarė 30-ies lovų paliatyviosios pagalbos stacionaras.

Tikėsimės, kad bendromis mūsų pastangomis hospisų judėjimas įgaus pagreitį ir pilnavertė neatlygintina paliatyvioji pagalba Lietuvoje taps prieinamesnė.

HOSPICE | Paramos fondas[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row]

Mes naudojame būtinuosius slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.