Startavo naujas VšĮ „Kauno hospiso namai” projektas savanoriams

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Šią savaitę Sobore sėkmingai startavo naujas Kauno hospiso namų projektas „KIEKVIENA AKIMIRKA BRANGI”, skirtas savanoriams. 

Kaip tu  vertini kiekvieną gyvenimo akimirką, kaip ją praleidi?”– teiravosi projekto vykdytojai savanorių ir parengė jiems sielovados bei psichologijos mokymus.
 
Mažose grupelėse po 10 žmonių mokymuose dalyvauja Kauno hospsiso ir POLA savanoriai.
Pakylėta ir sužavėta, viduje labai pastiprinta, rašau po pirmojo susitikimo Sobore su psichologe Janina ir šauniąja savanorių grupe. Gavau tikrai daugiau, nei galėčiau pagalvoti.” – dalinasi įspūdžiais Kauno hospiso sielovadininkė Audronė.
 
Startinių mokymuose nuskambėjo aktualios BENDRAVIMO įgūdžių temos, vyko savęs pažinimo ir jausmų prasmės praktiniai užsiėmimai. 
 
Mokymų vadovė pateikė aibe žinomų ir nežinomų metodų sėkmingam bendravimui.
 
Praktinėje dalyje vyko aktyvios diskusijos. Grupėje  tarp dalyvių natūraliai užsimezgė labai šiltas kontaktas, kuris mokymų pabaigoje išsiliejo ašaromis ir apsikabinimais.
 
Toliau savanorių laukia ypatingai svarbių savanorių veiklos aspektų tobulinimas: kontaktas ir jo reikšmė buvimui su pacientais, pokalbio technikos ir būdai, ir kt.
 
Sielovados grupėse bus nagrinėjami: maldą, įvairios maldos formos, kančios ištvėrimas ar mažinimas, kaip padėti kenčiančiajam.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Detalesnė programa čia »»

Registracija į mokymus čia »»

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_outline” image=”id^11096|url^http://www.hospisopagalba.eu/wp-content/uploads/2017/06/koliazas.jpg|caption^null|alt^Kauno hospiso namų renginys|title^Kauno hospiso namų renginys|description^Kauno hospiso namų renginys”][/vc_column][/vc_row]

Mes naudojame būtinuosius slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.