RASTI ŠIRDĮ

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

RASTI ŠIRDĮ, panašią į Tavo širdį.

Ypatingu ritmu plaka Kauno hospiso namų veiklą suprantančios širdys.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Liepos 8 dienos rytą, ankstyvą sekmadienį mus pasiekė žinia, kad atkeliauja parama iš Vokietijos. Mūsų Vyr. Slaugytoja Drasutė Urbonavičienė ir direktorė Kristina Krasko skubėjo pasitikti dovanų.

Įmonė UAB „REGSAURE” vadovaujama Reginos Laukaitienės ir pervežimo kompanija „Lino busai” (Vyrukai užnešė viską į trečią aukštą. AČIŪ) atgabeno tiesiai iš Vokietijos 7 dėžes slaugos priemonių.

Ypatingai jautriausiai mūsų pacientų daliai – stomos priežiūros komplektai, Pegų priežiūros paketai, specialus maistas maitinamiems per zondą, sauskelnės, vienkartinės pirštinės, sterilūs tvarsčiai.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image img_size=”full” alignment=”right” style=”vc_box_outline” onclick=”link_image” image=”id^11889|url^https://www.hospisopagalba.eu/wp-content/uploads/2018/08/KHN-foto-susitikimas-geras.jpg|caption^null|alt^Kauno Hospisas|title^Kauno Hospisas|description^Kauno Hospisas”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image img_size=”full” alignment=”right” style=”vc_box_outline” onclick=”link_image” image=”id^11898|url^https://www.hospisopagalba.eu/wp-content/uploads/2018/08/regina.jpg|caption^null|alt^Kauno Hospisas|title^Kauno Hospisas|description^Kauno Hospisas”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Susitikti su p.Regina buvo gera. Apkabinome vieni kitus, įteikėme padėkos raštą, prie puodelio arbatos dalinomės iššūkiais, veiklos subtilybėmis, patiriamais sunkumais.

Vieni kitus supratome, išklausėme, dalinomės savo asmenine patirtimi.

Dėkojome už bendradarbiavimą, iniciatyvą, už supratimą, palaikymą.
Ech, kokia išvystyta šalis – Vokietija, su visomis socialinėmis garantijomis, slaugos tarnybomis ir hospisais.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Ir jie VISI KARTU mato žmogų, atliepia į Žmogaus – paciento poreikius.

Džiaugėmės, kiek daug jau nuveikė LIETUVA: šiandien Kauno hospisą pasiekia lietuvių parama iš Vokietijos.

Koks gražus draugystės tiltas – pamatyti vieni kitus ir padėti šalia kenčiančiam ar gero žodžio laukiančiam.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image img_size=”full” style=”vc_box_outline” onclick=”link_image” image=”id^11892|url^https://www.hospisopagalba.eu/wp-content/uploads/2018/08/KHN-foto-lova-geras.jpg|caption^null|alt^Kauno Hospisas|title^Kauno Hospisas|description^Kauno Hospisas”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Dar viena jautri ISTORIJA čia, šalia, Kaune.

Žmonės išgirsta apie mus, apie Kauno hospiso namų veiklą.

Jie įdeda daug pastangų norėdami nors dalelyte prisidėti ir būti kartu. Taip nutiko ir šį kartą.

Gerieji žmonės pasiūlė Kauno hospiso namams nusipirkti FUNKCINĘ LOVĄ už labai mažą kainą.

Sužinoję apie mūsų veiklą plačiau, kainą dar labiau sumažino.

O suorganizavus savanorius lovos nunešimui iš 8 aukšto, jaunasis šeimos narys, kartu su savanoriu Jonu Š. nunešė net iki mūsų autobusiuko.

Kol sprendėme, kam atiteks šį lova, gavome pagalbos šauksmą iš mūsų mielos Šeimynos Garliavoje.

Lova iškeliavo pas Joną.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Šios ir visos kitos dovanos atkeliavusios į MŪSŲ Hospisą, tai dideli Jūsų MEILĖS šviesos perlai.

Gėrimės, grožimės, apsigaubiame ir einame savo kelią kartu su JUMIS.

MES ČIA ne tik dėl pacientų, savanorių, rėmėjų, bet ir dėl TŲ, kurie mumis TIKI.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Mes naudojame būtinuosius slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.