Spalis – Misijų mėnuo

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kauno Soboro vaikų bendruomenė su vadove Jūrate aplankė Kauno hospiso pacientę su Rožinio misija.

Rožinis sukurtas vaikų iš įvairių spalvų. Kiekviena spalva simbolizuoja žemyną: Europą, Aziją, Afriką, Ameriką, Antarktidą, Australiją.

Visi meldėsi, giedojo už pasaulio tautas, žmones. Į maldą buvo įtrauktos ir pacientės intencijos.
Po to vaikai klausėsi išmintingos pacientės, Smetonos laikų mokytojos, pasakojimų apie to meto mokyklą, mokinius, santykius.

Spalis – Misijų, spalvų, istorijų ir bičiulystės mėnuo.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text][fvplayer src=”https://www.kaunohospisas.lt/wp-content/uploads/2020/02/spalio20.mp4″ splash=”https://www.kaunohospisas.lt/wp-content/uploads/2020/02/spalio20pav.jpg” width=”1920″ height=”1090″][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kauno Šv. Pranciškaus Ksavero (jėzuitų) bažnyčioje jau keletą metų sekmadieniais po 10 val. šv. Mišių renkasi „Šviesos vaikų” grupelė.

Vaikučiai su vadove Rasa keliauja gerų darbų keliu ir per tai mėgina suprasti kas yra šventumas.

Maždaug prieš pora metų jie pradėjo skelbti bendruomenėje, kad renka žvakių likučius, kuriuos perlydo į naujas žvakutes ir toliau kažkam skiria.

Ne kartą dovanojo benamiams, dalino už auką, kurią skyrė tolimoms misijoms, o šį kartą (praėjusi sekmadienį), misijų mėnesį, pasitarę su bažnyčios rektoriumi A. Gudaičiu nusprendė pinigėlius skirti baigiantiems šios žemės kelionę – Kauno hospiso namų pacientams.

Misijos metu vaikai surinko net 216,96 eurus.

Gerbiamas kunige Aldonai Gudaiti, brangūs Šviesos vaikai, vadovė Rasa, šių ypatingų vaikų vaikų artimieji – esate kaip Dievo išrinktieji, šventieji ir numylėtiniai, nes apsivelkate nuoširdžiu gailestingumu (plg. Kol 3,12). Kauno hospiso visas kolektyvas dėkoja jums už paramą ir linki Viešpaties Malonės.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text][fvplayer src=”https://www.kaunohospisas.lt/wp-content/uploads/2020/02/spalio21.mp4″ splash=”https://www.kaunohospisas.lt/wp-content/uploads/2020/02/spalio21pav.jpg” width=”1920″ height=”1090″][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]

Mes naudojame būtinuosius slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.