KVIETIMAS Į TALKĄ

Išklausytos Mūsų maldos🙏 ir VILKIKAS 🚛su parama iš Norvegijos keliauja į Lietuvą❗. Jis atvyksta jau pirmadienį!!!
Prisijungė daugybė žmonių ten Norvegijoje ir čia Lietuvoje❤️.
Vasario 16 d. įvyko talka💪: atvykę savanorių koordinatorė Gerda su savanoriais aktyviai pasidarbavo: siurbė visas patalpas, šlavė ir valė palanges, kasė sniegą, o direktorės Kristinos vaikai Gertrūda ir Antanas iškepė blynų ir užkrėtė visus gera nuotaika.
Patalpos paruoštos❗❗❗!!!
📌Paramos iš Norvegijos iškrovimas vyks PIRMADIENĮ, VASARIO 22D. NUO 12VAL. Pirmadienį praneša puikų saulėtą orą:)
🙏Mums LABAI LABAI LABAI reikalinga JŪSŲ PAGALBA. Vilkikas yra pilnut pilnutėlis, 440 vnt. įvairiausių daiktų Kauno hospiso būsimajam stacionarui: nuo lovų, spintų iki lėkščių. Todėl būtina ne tik moteriškos rankos, bet ir stiprios vyriškos 😉
Darbų trukmė planuojama 6 – 8 valandos. Prisijunkite tada, kada galėsite.
SAVANORIŲ KOORDINATORĘ GERDĄ prašo iš anksto užsiregistruoti pas ją tel.:☎️+370636 90078
📝Kai atvyksite, PIRMIAUSIAI ATEIKITE PRIE REGISTRACIJOS STALO ir užsirašykite į žurnalą. Būtina turėti SAVANORIO PAŽYMĖJIMĄ. Visi tie, kas nėra Kauno hospiso namų savanoriai, BŪTINAI turi užsiregistruoti žurnale. Visa tai darome todėl, kad būsime susibūrimas karantino metu.
Labai prašome maldos 🙏mūsų bičiuliams iš Norvegijos Linai ir Jos vyrui Volodei, kurie rūpinasi, kad visi daiktai saugiai atkeliautų į Lietuvą. Prašome maldos visą kelionės laiką, kad galėtume visi besirengiantys šiai nepaprastai savanorystei susitikti.
KVIEČIAME VISUS BŪTI EMPATIŠKAIS IR SUPRATINGAIS💗. Kuo mažiau mūsų susirinks tuo ilgiau ir sunkiau dirbs tie kurie atėjo. Būkime supratingi.
MES PASIRŪPINOME darbo pirštinėmis, vandeniu atsigaivinti, dezinfekciniu skysčiu.
Savanorė Asta Boguslauskienė su šeima rūpinasi maistu🥘🧆🥦.
Pasirūpinome BIO tualetu. Avėkite patogia avalyne, nes kelias nuo vilkiko iki pastato gali pažliugti🥾🥾.
TIKIMĖS, RASITE LAIKO IR NORO PADĖTI KAUNO HOSPISO NAMAMS. LABAI LABAI LABAI JŪSŲ LAUKSIME💗💗

Mes naudojame būtinuosius slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.