Pavasario pradžia Hospise

Pavasaris prasidėjo pakiliai. Apie mus ir įsimintiniausią šių metų pradžios įvykį rašo Karolina Stažytė www.15min.lt
https://www.15min.lt/naujiena/aktualu/lietuva/sugedinta-viesai-kauno-savivaldybe-atrado-patalpas-is-norvegijos-atkeliavusiai-paramai-sandeliuoti-56-1461204?fbclid=IwAR3U5t8lxRcN2TcJo_51SO9PreRxeAyWZFXqSL543kFHDYw7TMPjWlNeugE

Atkeliavusi parama iš Norvegijos į Kauno hospiso namus, užkūrė visus labai jautriam tikslui – padėti šalia esančiam.
LNK TV žurnalistė Ieva Dyraite, operatorius Giedrius Kadiša kartu kalbino Hospiso komandą, kaip gi mums sekasi jau iškrovus paramą. Kokie žingsniai ir mintys toliau. Dėkojame, kad visada esate empatiški kartu sprendžiant problemas.
Esame laimingi sulaukę tokio Jūsų visų dėmesio ir palaikymo.
Tikime, kad su Kauno Miesto Savivaldybe sukursime dar ne vieną projektą KARTU.
Reportažas apie tai žiniose: https://lnk.lt/video/zinios-hospiso-problemos/123206

Kovo mėnesis į Hospisą atvyksta su trimis gimtadieniais: Visame karantino šurmulyje, laikydamiesi visų LR Operacijų vadovo sprendimų, skubame sveikinti pacientus. Savanorių koordinatorė Gerda Juškevičienė pakvietė Šokių Studiją „Me Gusta” švęsti kartu. Jie ne tik atsiuntė nuotolinį šventinio šokio video internetu pacientui, bet ir padovanojo džemperį su šokių studijos Logotipu. Asta Boguslauskienė ir „Gėlių Švenčių namai” kartu su Brigita Baladinskiene nustebino nepaprasto grožio naminiu tortu. Dėkojame visiems prisidėjusiems sukurti tokią šventę.

Mes naudojame būtinuosius slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.