Restoranas pacientų namuose

Hospise Draugystė ir kelionė su Maistą teikiančiu fondu prasidėjo dar pirmojo karantino metu. Ir draugystė bei bičiulystė tęsiasi ligi šiol. Jau skaitėte prieš tai: https://fb.watch/60eI9TEFDY/

KAS TAI? Labdaros ir paramos fondas BEAUTIFUL HEART Beautiful Heart foundation užtikrina Hospiso pacientams būtiniausią fiziologinį poreikį – NELIKTI ALKANAM.

Tai ne šiaip maistas – TAI RESTORANAS PACIENTO NAMUOSE. Net 16 porcijų maisto išdalinama, kas savaitę. Maistas visada šiltas, specialiuose induose ir gražiai paserviruotas. Šio fondo dėka, esame tvirti ir galime atsižvelgti į kitus pacientų poreikius.

Labai retai susimastome, kad kelias iki šaldytuvo, gaminimo procesas, maisto apsipirkimas – sunkus, alinantis ir kūną sekinantis darbas sunkiai sergančiam. O artimiesiems, kurie slaugo šalia savo brangiausius žmones, eikvojamas brangiausias laikas ir kiekviena dar likusi minutė kartu.

Tai neįkainojama pagalba – trumpas atokvėpis du kartus per savaitę, kada galima susėsti kartu ir papietauti be rūpesčio šalia, lėkimo, nuovargio.

Ir kiek daug čia įdėta pastangos. Juk neturime stacionaraus pastato ir visas maistas išvežiojamas visame KAUNE. Tad restoranai ne tik gamina, bet dar ir transportuoja.

Surasti ir nufotografuoti šiuos geradarius buvo tikras iššūkis.

Mes didžiuojamės, kad mūsų bičiulystė tęsiasi. Apkabiname visus geradarius malda ir tikime, net ir pasibaigus karantinui sulaukti šių nuostabių gailestingų širdžių dėmesio, atjautos ir tęsti draugystę gražiuose darbuose.

Mes naudojame būtinuosius slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.