O gal tai paskutinis gimtadienis kartu?

Kuri diena Jums yra ypatinga? O kaip prisimenate paskutinę savo gimtadienio dieną? Kas Jus pasveikino? Kaip paminėjote? Kokie žmonės buvo aplink?

Tai visada svarbi diena: kupina jaudulio, susitikimų, dėmesio, pasiruošimo.

Paminėjome paskutinį pacientės gimtadienį, kuriame simboliškai iš visų keturių gimtadienių kartu Hospise, daininkė Gabrielė Gvazdikaitė ir Grupė atliko pacientės taip mėgiamas giesmes, skambant gitaros akordams kartu su Inga Do, kuri aktyviai dalyvauja Prabudimo orkestras.

Kitą mūsų pacientę pakvietėme grožio procedūrų ir veido SPA į Beauty Therapy Lina Micutienė saloną. Juk tikrai svarbu tą dieną jaustis kitaip, nei visada įprastai. Och, vasarą labai norisi atnaujinti savo įvaizdį – tuo rūpinosi grožio salonas Vingė grožio studija. Vienintelis pacientės klausimas buvo: “ar nudažysite man plaukus mėlynai”? Žinoma, ir nagų lako spalva – juoda. Galimybė nuspręsti ir pasirinkti – begalinis žmogaus orumo išpildymas. Ir nors pacientė gimtadienių švęsti nemėgsta, bet su pasididžiavimu žavėjosi restorano “Laurus” užkandėlėmis, gėlėmis, kurias padovanojo Gėlių Švenčių namai. Gimtadienis tęsėsi, vos ne savaitę, savanorių koordinatorė su paciente ir kavos išgėrė lauko terasoje. Kaip ji pati įvardijo: “esu pacientui ir viltis ir parankė, o gal tai “Gulbės giesmė” ir paskutinis gimtadienis kartu?”

Dėkojame visiems geradariams su kuriais Gimtadienis – paskutinis išpildytas noras, virsta didžiule švente mums kartu.

Mes naudojame būtinuosius slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.