ŽMOGUS IŠ DIDŽIOSIOS RAIDĖS

Pacientų ir jų artimųjų pirmasis susitikimas čia Hospise pirmiausia įvyksta su mūsų Bendrosios praktikos slaugytoja Drasutė Urbanavičienė.
 
Ši nepaprasta moteris Kauno hospiso veikloje dalyvauja nuo pat pirmųjų įsikūrimo dienų.
Pati turinti 4 vaikus, dirbanti dar keliose Sveikatos priežiūros įstaigose, prieš 6 metus ji atsiliepė, ištiesė pagalbos ranką į mūsų šauksmą ir… taip ir pasiliko mūsų komandoje visam laikui.
 
Profesionali, turinti nepakartojamos patirties, daug kartų stažavosi užsienyje, dirbusi Slaugos namuose „Karališkoje rezidencijoje“, dvejose Kauno miesto ligoninėse, šiuo metu dirbanti Onkologinėje ligoninėje paliatyvios pagalbos skyriuje, Drasutė puikiai koordinuoja Kauno hospiso medicinos komandos darbą, slaugytojų komandą, aktyviai bendradarbiauja su savanorių koordinatore bei savanoriais.
Ši, kilnios ir jautrios širdies specialistė, ne tik slaugo pacientus, bet ir apmoko pacientus, artimuosius bei savanorius.
Ji sugeba būti arčiausiai visų ir greičiausiai išgirsta visus norus bei svajones.
Pacientų artimieji džiaugiasi, kad išvykus iš ligoninės jų pažintis su Drasute tęsis toliau jų namuose.
 
Ramybė, meilė, empatija, žinios, drąsa, pasitikėjimas ir tikėjimas – tai toli gražų ne pilnas sąrašas mūsų slaugytojos savybių.
Ji yra pavyzdys ir atrama ne tik pacientams, darbuotojams, savanoriams, ji yra nuostabaus gyvenimo ir atsidavimo etalonas savo vaikams.
 
Jauniausioji dukra Vakarė – kartu su mama savanoriaudama Kauno Hospise tapo visų pacientų numylėtinė.
Ji pažįsta visus: pacientus, jų artimuosius, komandos narius, savanorius, dalyvauja visuose Kauno hospiso renginiuose: savanorių susitikimuose, konferencijose, pacientų išvežimo į lauką veikloje. Visada su šypsena, gera nuotaika, empatiškai randanti kalbą su visais žmonėmis, sutiktais savo gyvenime.

KOKS YRA ŽMOGUS IŠ DIDŽIOSIOS RAIDĖS?

Matyt, neįmanoma tiksliai atsakyti į šį klausimą. Tačiau susipažinti, dirbti ir būti šalia, stebėti ir džiaugtis tokio žmogaus meile, šiluma bei šviesa – ne tik įmanoma, bet būtina.
 
Kiekvieną kartą įsitikiname, jog Kauno hospise, tokioje unikalioje erdvėje dirba unikalūs, šiam darbui pasišventę žmonės.

We use necessary cookies that ensure that you will be comfortable using the website. If you continue to browse our website, it is equivalent to your consent to the use of cookies.