Pasitinkame Šv.Kalėdas

Esame ant labai trapaus slenksčio – čia pat Jėzaus gimimas. Šv.Kalėdų džiaugsmas jau dvi savaites apgaubė Kauno hospiso namų komandos darbuotojus, savanorius bei įsitraukė visi, kurie kartu su mumis.
 
Mes jau išvyniojome savo Kalėdinę dovaną – tai Jūsų padovanotą didžiulės meilės ir gailestingumo širdį.
 
Kineziterapeutės Dianos pasidalinimas: Ji kartu su mūsų paciente G. ruošėsi jau visą mėnesį pasitikti Šv.Kalėdas prie bendro šventinio stalo su kartu gyvenančia savo dukra.
 
Nors artimieji jau tarėsi, kad stalas stovės prie pacientės lovos, kad būtų lengviau, bet priėmusi šį nelengvą iššukį ir svajojusi: na dar paskutinį kartą susėsti kartu taip, kaip visi. Didžiulių pastangų ir nuolatinių mankštų, judesio, treniruočių vyksmo pacientės namuose. Mes laukiame šventinio pacientės pasidalinimo.
 
O Taip pat Diana, kartu su Kauno kolegija studentais bei dėstytojais organizavo šventinių skanumynų bei sveikinimų dovanas pacientams.
 
Slaugytojos Drasutės gauta žinia iš paciento R. pilna dėkingumo po apsilankymo su dovanomis: „Labai AČIŪ už dovanas. Net nepatogu, kad nieko Jums nepadovanojom“.
 
Savanorių koordinatorės Dalės pečius užgulę visi organizaciniai rūpesčiai, kad visos dovanos pasiektų pacientus. O jų būta net iš pajūrio. Pacientė L. teiravosi ar tik ši dovana ne iš Amerikos, nes tokios gražios, estetiškos dovanos dar nėra gavusi.
Dėkojame Diana M-ienė.
 
Skaitant laiškus, kurių gavimą Hospisui organizavo nepailstanti siela, Bičiulė ir Hospiso globėja Sesuo Fausta Palaimaitė, graudinosi ne vienas Hospiso pacientas, bet ir savanoriai, kurie juos skaitė.
Pasitinkame Šv.Kalėdas.

Tikriausiai, tai pirmi metai, kuomet sulaukėme netikėtų dovanų: kuo jos ypatingos?

Jos buvo tikslingai skirtos ir Hospiso darbuotojams. Mums parašė Molėtų gausių šeimų bendrijos vadovė Rasa Rakauskiene, kuri paprašė tik pasakyti skaičių dirbančių darbuotojų, kad galėtų atsiųsti mums dovaną padėką „Už gerumą ir rūpestį”.

Tai rankų darbo puošmena-žaislas „Varna“. Taip pat darbuotojai gavo ir nedidelius bet gardžiai kvepiančius šakočius. Tokio netikėto dėmesio vertas kiekvienas komandos narys, atiduodantis visą save šioje ypatingoje veikloje – Hospise.

Pasitinkame Šv.Kalėdas.

Dėkojame visiems GERUMO ANGELAMS, kurių Kalėdos ir pasidalintas Gailestingumas pripildė Kauno hospiso namus.

  • Kauno moterų Lions klubas
  • Kauno kolegija
  • HYGGE Lietuva aromama
  • Gražina Meilutienė
  • Lietuvos policija
  • Lietuvos Probacijos tarnyba, Kauno skyrius
  • Monika Sakalauskaitė
Pasitinkame Šv.Kalėdas

We use necessary cookies that ensure that you will be comfortable using the website. If you continue to browse our website, it is equivalent to your consent to the use of cookies.