Pavasario talka-susitikimas

Įvyko. Mes jaučiame kaip vasara tyliai ir ramiai (kalendoriuje) alsuoja mums į nugarą. Pirmasis Hospiso savanorių ir darbuotojų susitikimas ĮVYKO. Ilgai laukėme šios galimybės susitikti, laikantis visų nurodymų ir apsaugos priemonių, nes karantinas vis dar su mumis.

Gegužės 8 dieną savanorių koordinatorė Gerda Juškevičienė visus pakvietė į pavasarinę TALKĄ pacientės namuose. Visi su šeimomis ir net gyvūnais susitikome: sodinome gėles, kurias mums dovanojo: Garliavos medelynas – apželdinimas, želdinimo projektai, Simo gėlės – S.Zarecko gėlininkystės ūkis, Josvainių gėlės Koordinatorės Gerdos vyras Arnas nupjovė žolę, šlavėme takelius, genėjome medžius, įkurdinome terasoje pakabinamus gėlių vazonėlius, vaikai ne tik dirbo, bet ir pynė vainikus.

Hospiso savanorė Jūratės Gulbinienės tortai ir pyragai iškepė nuostabų ir šviežią tortą. Kartu vaišinomės pacientės dukros suorganizuotomis dešrelėmis ant laužo. Buvo gera susitikti, pasimatyti, padėti ir toliau vieningai kibti į darbus. Talkos akimirkas įamžinome ir dalinamės.

We use necessary cookies that ensure that you will be comfortable using the website. If you continue to browse our website, it is equivalent to your consent to the use of cookies.