Bendrystė su General Financing banku

Mes jau išpakavome pačią brangiausią Kauno hospiso namų gyvenimui skirtą DOVANĄ, kurią mums įteikė General Financing Bankas.

Tai ne tik dovana, tai pati brangiausia – užsimezgusi draugystė – kuri užaugino mums sparnus kartu padėti sunkiai sergančiam nebepagydoma liga mirštančiam žmogui. Ir kuomet atrodo, kad išeičių jau nebėra, sutinkame GERADARIUS, kurie sutinka prisidėti ir lydėti mus šioje kilnioje mūsų veiklos kelionėje.

Mes jau 7 metus svajojome į pacientų namus atvykti su Mobiliu deguonies koncentratoriumi. Ir kiek daug laimės dabar pacientų namuose, juk galės pasitikti pavasarį ne tik tarp keturių kambario sienų, prikaustyti prie lovos ir prijungti bei priklausomi nuo aparatų, bet išvykti į lauką su mobiliu deguonies koncentratoriumi ir nors truputį, kiek spėsime, vėl pajusti bundančios gamtos kvapą.

Dar viena puiki dovana atkeliavo į Kauno hospiso namus, kurią, dar visą supakuotą, nugabenome tiesiai į pacientės namus – tai Infraraudonųjų spindulių šviestuvas. Pacientei atsivėrusios žaizdos kojose, sunku judėti ir vaikščioti. Tiesiogiai skauda, net žiūrėti. Šio šviestuvo pagalba, prieš vaistų procedūras, perrišant, pašildysime kojos audinius, kad geriau įsiskverbtų vaistai. O šviesos terapija visada veikia teigiamai, nes taip retai sutinkame saulę, pro uždaras buto duris ir sienas.

Visa tai teikia Vilties ir jaudinančiai budina visų šalia esančių širdis GAILESTINGUMUI.

Dėkojame GENERAL FINANCING BANKUI, kuris padėjo, kad ši parama pasiektų visus Kauno hospiso namų pacientus.

We use necessary cookies that ensure that you will be comfortable using the website. If you continue to browse our website, it is equivalent to your consent to the use of cookies.