Akys į akis be kaukių

🌹Šiandien įvyko ilgai lauktas nuotolinis prieš Adventinis, Kauno hospiso namų kolektyvo bendrystės susitikimas.
 
🙏Stovime ant rytoj prasidėsiančio Advento slenksčio, ramybės, susikaupimo, apmąstymų meto.
Į šį susikaupimo laikotarpį mus palydėjo Hospiso namų bičiulis, globėjas, poetas, žmogus jautriai ir nuoširdžiai atliepiantis į mūsų pagalbos prašymus kun. Nerijus Pipiras: „Dar niekad nebuvau taip arti jūsų: veidas į veidą, žiūriu tiesiai į akis kiekvienam iš klausytojų.
Adventinis laikotarpis su laiku tampa vis vienišesnis, vis labiau nutolstame vieni nuo kitų. O šiandien čia hospise mes pakeičiame vienišumą į bendrystę ir priimame kitą žmogų kaip DOVANĄ.
 
Yra „Prekybos centrų adventas” – atgrasus ir pavojingas. Ir yra TIKRAS Adventas – TYLOS laikas.
Tame laike pats Dievas yra Dovana. Per Adventą – mes sugrįžtame. Dievas laukia mus sugrįžtančius iš klaidų ir dykumos. Tai reikalauja jėgų ir atsidavimo.
 
Taip pat Adventas – grįžimo žmogaus prie žmogaus metas. Adventas – Kelio sutrumpinimo laikas. Kelio ŽMOGUS – ŽMOGUS ir KELIO ŽMOGUS – DIEVAS. Jėzus yra Kelias… Kelias iki galo.
 
Svarbu išeiti iš savęs ir leisti, kad mus vestų Dievas… Ir dalintis ne materialiomis dovanomis, bet artimo meile.”
 
🎆Nuo pernai visus metus širdyse nešiojamės Adventinio susitikimo šeimyninės žmogiškos artumos jausmą pinant Advento vainikus🎀.
 
❤️Šiemet susitikimas kitoks: dar labiau išjaustas, išlauktas, pasiilgus vieni kitų. 🖥️
 
Technologijų pagalba, vėl susibūrėme į gausią Hospiso šeimą, į būvimą kartu, su meile, su šiluma, su įsiklausymu į vieno kito žodžius.
 
👁️👀Susitikimas nuotolinis, tačiau be akys į akis, veidais be kaukių tiesiosgine ir perkeltine prasme🌹.
 
Pagarbiai VšĮ „Kauno hospiso namai” Savanorių koordinatorė Dalė Kverevičiūtė
AKYS Į AKIS BE KAUKIŲ

Mes naudojame būtinuosius slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.