Savanorių susitikimas su aktore Ugne Žirgule

“Ir aš jums visur rodydavau, kad, šitaip triūsiant, reikia paremti silpnuosius ir atminti Viešpaties Jėzaus pasakytus žodžius: ‘Labiau palaiminta duoti negu imti’ ” (Apd 20, 35)
Džiaugiamės, kad dar gruodžio 15 dieną, minėdami Tarptautinę savanorystės dieną susitikome kartu pasidalinti akimirkomis su Hospiso savanoriais ir džiaugtis mūsų širdyse esančia Meile savo artimui: savanoriui, pacientui, darbuotojui.
Visi hospiso savanoriai ypatingi. Ir ši iškilmė kartu su savanore aktore Ugne Zirgule  taip pat buvo nepaprasta.
Šį susitikimą globojo Darželis-mokykla „Pažinimo medis“, kurių patalpose susitiko daugiau negu 20 savanorių, pasirengusių dalintis ir švęsti. Renginį vedusi aktorė Ugnė Žirgulė jau pajautusi hospiso savanorių galimybes per judesį ir žaidimus kvietė kiekvieną pailsinti pavargusį ir skubantį savo fizinį kūną ir susipažinti su savimi. Stabtelti šiame buvusio advento laike ir neskubėti. O kartu bendraujant, kaip jau ne kartą įsitikinome bendrystėje atsigaivinti.
Savanorystėje telpa labai daug: pagarbos, vilties, susitikimo, džiaugsmo, liūdesio, tylos, kančios, veiklų, darbų, žmonių. Tai didingas apsisprendimas dalintis.
Šios trumpos susitikimų akimirkos džiugina kiekvieną. Jeigu ir Jūs svarstote ar norite prisijungti prie savanorių veiklų ir pasibandyti save – VISADA laukiame.
Kartu surasime, kaip išpildyti šį Jūsų troškimą. Skambinkite telefonu: 867803328, savanorių koordinatorė Karolina Baltrušaitytė.

Mes naudojame būtinuosius slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.