Artimųjų pagalba slaugoje

Slaugyti savo artimąjį yra sunkiausias darbas. Labai daug rūpesčio artimieji dovanoja – laiko, be atokvėpio valandų. O kas galvoja apie juos? Juk Jų gyvenimas nesustoja: darbas, šeima, pomėgiai, išsvajotos ir lauktos atostogos, kavos puodelis, ramybės minutė, pirkiniai, maži ar dideli vaikai, anūkai. Rūpesčio padaugėja dvigubai – nes nenutrūkstama slauga namuose apima ir dieną, ir naktį.

Ne kartą rašėme, kokia laimė yra pacientui savos sienos – namai, televizorius, paveikslai, knygos, lova ir didžiausia dovana – artimųjų buvimas šalia.

Šį kartą geradarių Jolanta Sadauskiene ir Beautiful Heart foundation dovana – dovanų čekis, trumpoms moteriškoms akimirkoms SPA centre Saulėja SPA. Ir nors prie kavos puodelio paciento mama minėjo, kad tokios atokvėpio akimirkos labai norėtų. Gavusi šią galimybę labai susijaudino. Lyg tai būtų ne apie Ją. Su grauduliu priminėme, kad sūnus tikrai norėtų bent taip padėkoti už visas bemieges naktis ir kiekvieną dienos akimirką praleistą kartu ligoje. Labai ilgai derinome, kas galės pabūti su pacientu tuo metu, kada paciento mama bus Grožio SPA. Ir kokiomis švytinčiomis ir dėkingumu trykštančiomis akimis pasitikome moterį, nors trumpam galėjusią pabūti dėl SAVĘS.

Dėkojame visiems, kurie prisidėjo prie šios svajonės įgyvendinimo.

Mes naudojame būtinuosius slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.