Dalyvavimas parodoje Sveikatos dienos’24

Dalyvavimas parodoje Sveikatos dienos'24

Sulaukėme daugybės Jūsų klausimų, kaip gi mums sekėsi parodoje Paroda „Sveikatos dienos 2024″ . Šį klausimą mums uždavė ir patys organizatoriai bei lektoriai padėję mums pasiruošti šiai parodai.
Šiemet parodoje dalyvavome jau trečią kartą. Svarbiausias akcentas buvo medicinos psichologės Aušra Bradauskaitė  pranešimas, kurio tema: VšĮ “Kauno hospiso namai” bendruomenės narių psichologinė gerovė: padėti negalima palikti”. Kviečiame Jus kartu išgirsti VšĮ „Kauno hospiso namai” bendruomenės psichologinės gerovės poreikius bei būdus, kaip pagerinti ir palaikyti psichologinę sveikatą slaugant ar prižiūrint kenčiančius, sunkiai sergančius, mirštančius savo artimuosius ar pacientus. |Pranešimą filmavo ir sumontavo mūsų savanoris, menininkas Rolandas Karalius.
https://youtu.be/ToPz_Rur1fA?si=ChovLlzcwiee4swH
Parodos stendą šiemet mums padėjo įsirengti Migdolo baldai, dar pernai padovanoję mums nuostabųjį fotelį. Ir šiemet šviesiais baldais mūsų jaukų stendą papuošė Adorno Amerikietiški Baldai. Taip pat, parodoje talkino Gėlių Švenčių namai su idėjomis. Lankstinukai, kuriuos įteikėme Jums, pasirūpino ZuZu print spaustuvė.
Renginio metu taip pat kvietėme už auką įsigyti mūsų savanorių gamintų rankdarbių.
Nuoširdžiai sveikiname naujai prisijungusius savanorius, kuriuos sutikome parodos metu.
Labai jaukus buvo šis susitikimas mums visiems, nes Jūs jau mus pažįstate, palaikote, skaitote apie mus ar remiate mus finansine auka.
Tikimės susitikti ir kitų metų parodoje.

Mes naudojame būtinuosius slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.