Prie Kauno kalėdinės eglės – jaudinantis apsilankymas

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sekmadienį Kauno hospiso namų darbuotojai surengė šventę savo globojamiems sunkiai sergantiems kauniečiams.

Trys sergantys ir nevaikštantys žmonės buvo atvežti į Rotušės aikštę pasigrožėti pagrindine Kauno kalėdine egle ir pajausti šventinę dvasią.

Kauno hospiso namų direktorė Kristina Krasko sakė, kad ši organizacija drauge su savanoriais globoja 14 sunkiai sergančių žmonių, gyvenančių Kaune ir Kauno rajone.

Tačiau daugelio jų sveikatos būklė neleidžia išvykti iš namų. „Neretai galvojame, kad sunkiai sergantiems, pasveikti vilties neturintiems žmonėms jau nieko nereikia.

Tai netiesa. Todėl nusprendėme atgabenti kelis mūsų globojamus žmones į Kauno širdį prie įspūdingos eglės.

Jie patys to labai norėjo“, – sakė K.Krasko.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_outline” image=”id^12078|url^https://www.hospisopagalba.eu/wp-content/uploads/2018/12/hospisas-lrytas.jpg|caption^null|alt^Žurnalistės Vėjūnės Inytės straipsnis dienraštyje Lietuvos rytas|title^Žurnalistės Vėjūnės Inytės straipsnis dienraštyje Lietuvos rytas|description^Žurnalistės Vėjūnės Inytės straipsnis dienraštyje Lietuvos rytas”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Visą Lietuvos ryto žurnalistės Vėjūnės Inytės straipsnį skaitykite čia »»

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Mes naudojame būtinuosius slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.