UAB „FLOKATI” ir savanorė gydytoja Dovilė Tikniūtė

Savanorystė hospise – tai atliepiančių širdžių buveinė. Visi turime darbus, šeimas, draugus, pomėgius, laisvalaikį. Ir čia visi hospise dar turime savanorystę – dalelę savęs atiduodant neatlygintinai veiklai, paskirdami brangiausią ką turime – savo laiką, Žmogui.

Dovilė Tikniūtė hospise nuo pat pirmųjų akimirkų kartu. Ne tik savanoriaujanti gydytoja, bet ir trijų vaikų mama. Daugybę kartų paciento namuose profesionaliai atliepusi visus medicininius ir, ne tik, paciento poreikius. Dovilė Tikniūtė stipri ir įkvepianti asmenybė. Ir tikriausiai visi esame ypatingi, nes esame kartu čia padėti sunkiai sergančiam, nebepagydoma liga mirštančiam žmogui.

Visas interviu su Dovile, skaitykime žemiau įkeltose nuorodose.

Už šią kilnią misiją dalintis dėkojame UAB „Flokati”. Kai šildo ne tik artimas žodis, apkabinimas, bet ir funkcionalūs vilnos gaminiai.

https://www.15min.lt/gyvenimas/naujiena/pokalbiai/gydytoja-d-tikniute-hospise-supranti-kad-medicina-nera-visagale-1040-1602838?fbclid=IwAR1znRRkHvxQ8_U2IvMzh62V6jNjqVKeqmVAqQN6jrV92K_-FXZDUXBnMWQ

https://www.lrytas.lt/gyvenimo-budas/likimai/2021/11/24/news/ypatingoje-vietoje-dirbanti-kauniete-gydytoja-kasdien-mato-kad-medicina-nera-visagale-21502369

Mes naudojame būtinuosius slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.