„STEBUKLINGA RANKŲ ŠILUMOS GALIA” – Kauno miesto lopšelio-darželio „Rasytė” ir lopšelio-darželio „Žingsnelis” Gailestingumo ugnies projektas

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Šiuo metu Kauno hospise vykdomas projektas „Sukurti Gailestingumo stebuklą”.

Šio Projekto tikslas – sukurti atminimo dovanėles hospiso aukotojams.

Be kurių paramos negalėtų ne tik lankyti sunkiai sergančių pacientų, bet ir atliepti į pacientų svajones/norus. Tad kiekviena auka, yra gyvybiškai svarbi.

Kai AUKOTOJAS įteikia savo paskirtą auką, mes ištariame „ačiū“ ir jeigu galime – apsikabiname ir… atsisveikiname.

O taip norėtųsi dar truputį ilgėliau pasilikti su tuo žmogumi kartu ir paskirti Jam dalelę Hospiso nusinešti į namus, į šeimą, darbovietę, nunešti žinią, kad Dėkingumas yra Dievo dovana.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_outline” image=”id^12043|url^https://www.hospisopagalba.eu/wp-content/uploads/2018/12/KHN-darželio-foto-hospisas.jpg|caption^null|alt^„STEBUKLINGA RANKŲ ŠILUMOS GALIA„ – Kauno miesto lopšelio-darželio „Rasytė„ ir lopšelio-darželio „Žingsnelis„ Gailestingumo ugnies projektas|title^„STEBUKLINGA RANKŲ ŠILUMOS GALIA„ – Kauno miesto lopšelio-darželio „Rasytė„ ir lopšelio-darželio „Žingsnelis„ Gailestingumo ugnies projektas|description^„STEBUKLINGA RANKŲ ŠILUMOS GALIA„ – Kauno miesto lopšelio-darželio „Rasytė„ ir lopšelio-darželio „Žingsnelis„ Gailestingumo ugnies projektas”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Šiandien norime pasidžiaugti sukurtais dviejų bendruomenių darbais. Tai lopšelis-darželis „Rasytė” ir lopšelis-darželis „Žingsnelis”

Su kokia iniciatyva pamatę mūsų organizuojamą projektą jie įsitraukė! Parengė dokumentus projektui „STEBUKLINGA RANKŲ ŠILUMOS GALIA”, patvirtino administracijoje ir užkūrė savo bendruomenėse tikrą Meilės, Vilties, Atjautos ir Gailestingumo ugnį.

Darželio bendruomenės: vaikai, auklėtojos, tėveliai ir seneliai du mėnesius gamino įvairius rankdarbius.

Nuoširdžiai dėkojame auklėtojoms Irenai Žibėnienei ir Vaidai Stankevičiūtei.

Šis projektas užaugino ir labai gražią bendrystę. Su lopšeliu-darželiu „Rasytė” pasirašoma bendradarbiavimo sutartis. Vaikai su šeimomis turės galimybę kartu lankyti Kauno hospiso namų pacientus.

Dėkojame direktorei Ritai Vaškelienei už pasaulinės Hospisų misijos priartinimą ir vaikų bendruomenės įsitraukimą į sunkiai sergančių asmenų visuomenę, mažinant atskirtį, integruojant ir ugdant vaikus ir jų šeimas.

Lopšelis-darželis „Žingsnelis” – greta viena kitos dirbančios įstaigos susigiminiavo projektais, užsikrėtė gerumu ir nuostabių darbuotojų Gretos Domaninienės dėka įtraukė visą darželio bendruomenę į projekto veiklą.

Visi labai norėjo prisidėti ir būti dalimi.

Juk būti geresniu nereikia specialiai ruoštis, tereikia pastebėti šalia esantį ir būti kartu.

Nuoširdžiai dėkojame visoms iniciatyvoms, kurios pasiekia Kauno hospiso namus. Džiaugiamės, kad esame kartu ir galime nuveikti tiek daug gražių darbų dėl tų žmonių, apie kuriuos, kiti vengia net kalbėti ar prisiminti.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image img_size=”full” style=”vc_box_outline” image=”id^12044|url^https://www.hospisopagalba.eu/wp-content/uploads/2018/12/KHN-padeka-peliukų-grupei.jpg|caption^null|alt^„STEBUKLINGA RANKŲ ŠILUMOS GALIA„ – Kauno miesto lopšelio-darželio „Rasytė„ ir lopšelio-darželio „Žingsnelis„ Gailestingumo ugnies projektas|title^„STEBUKLINGA RANKŲ ŠILUMOS GALIA„ – Kauno miesto lopšelio-darželio „Rasytė„ ir lopšelio-darželio „Žingsnelis„ Gailestingumo ugnies projektas|description^„STEBUKLINGA RANKŲ ŠILUMOS GALIA„ – Kauno miesto lopšelio-darželio „Rasytė„ ir lopšelio-darželio „Žingsnelis„ Gailestingumo ugnies projektas”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image img_size=”full” alignment=”right” style=”vc_box_outline” image=”id^12045|url^https://www.hospisopagalba.eu/wp-content/uploads/2018/12/KHN-padeka-Rasytei.jpg|caption^null|alt^„STEBUKLINGA RANKŲ ŠILUMOS GALIA„ – Kauno miesto lopšelio-darželio „Rasytė„ ir lopšelio-darželio „Žingsnelis„ Gailestingumo ugnies projektas|title^„STEBUKLINGA RANKŲ ŠILUMOS GALIA„ – Kauno miesto lopšelio-darželio „Rasytė„ ir lopšelio-darželio „Žingsnelis„ Gailestingumo ugnies projektas|description^„STEBUKLINGA RANKŲ ŠILUMOS GALIA„ – Kauno miesto lopšelio-darželio „Rasytė„ ir lopšelio-darželio „Žingsnelis„ Gailestingumo ugnies projektas”][/vc_column][/vc_row]

We use necessary cookies that ensure that you will be comfortable using the website. If you continue to browse our website, it is equivalent to your consent to the use of cookies.