Mes dėkojame, kad padedate

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kai prieš beveik du mėnesius Kauno hospiso namai paskelbė apie sunkiausią finansinį įstaigos laikotarpį, kuomet turėjome lėšų išmokėti atlyginimus paskutinį rugpjūčio mėnesį.

Sulaukėme visuotinio Jūsų palaikymo, paramos, dėmesio, iniciatyvų, idėjų, pasiūlymų ir kvietimų.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”4/6″][vc_column_text][fvplayer src=”https://www.kaunohospisas.lt/wp-content/uploads/2019/10/filmas.mov” splash=”https://www.kaunohospisas.lt/wp-content/uploads/2019/10/filmukas-dekojame.jpg” width=”1920″ height=”1090″][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Šiandien norime padėkoti Reginai Bunikaitytei ir Linai Armaitytei, kurios vadovaujama VRS Advisory, kartu su Gabija Vaičeliūnaite ir Roku Atkočiūnu parengė Hospisui komunikacijos planą.

UAB „Neo Textile“ direktorė Renata Morkeliūnienė parėmė tekstilės gaminiais: chalatais, paklodėmis ir kt.

Rita Varkulienė ir „Eteriniai aliejai gamtos dovanos” padovanojo eterinių aliejų garintuvą bei daugybę aromaterapinių aliejų mūsų pacientų nuotaikai ir namams praskaidrinti.

Birutė Brazauskienė švęsdama gimtadienį aviacijos šventėje kvietė savo bičiulius ir artimuosius ne tik vaišintis bet ir prisidėti prie Kauno hospiso namų veiklos.

Sesuo Fausta Palaimaitė – bičiulė ir globėja organizuodama Maldos vakarėlį, kvietė savo aukomis prisidėti prie Kauno hospiso namų veiklos.

Ir viskas taip trapu, taip laikina ir taip svarbu. Šiandien pagarba žmogui, Jo ORUMUI išsaugoti yra didžiausia vertybė.Mes dėkojame, kad padedate organizacijai finansiškai išgyventi kiekvieną mėnesį. Tai svarbu ir tiems, į kurių namus šiandien ateiname su Viltimi.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

We use necessary cookies that ensure that you will be comfortable using the website. If you continue to browse our website, it is equivalent to your consent to the use of cookies.