Norime padėkoti už dovanas

Norime padėkoti, kad šiose šventėse mus palydėjote geru žodžiu, malda, finansine parama, apkabinimu, žvilgsniu, kad buvote kartu visuose įvykiuose. Tariame AČIŪ Jums visiems, atvėrusiems savo širdis, ką tik prabėgusiame šventiniame žiemos laikotarpio sūkuryje.

Šiemet nudžiuginome 15 pacientų ir jų šeimas Kalėdinėmis dovanomis: Korporacija Tiens dovanojo maisto papildus – baltyminius kokteilius, Erudito licėjus mokiniai patys mokyklos patalpose kepė sausainius su mokytojomis bei gamino šventinius atvirukus, Karalienės Mortos mokykla mokiniai kartu su tikybos mokytoju Jonu papuošė karpytomis snaigėmis pacientų langus, Jaunuoliai iš Kauno Pataisos namų gamino 3D snaiges. Pacientus džiugino dar iki šventinio laikotarpio Fausta Palaimaitė suorganizuoti ir pagaminti advento vainikai, vis dar džiugina pacientus susirašinėjimų laiškai, Angelo kelionė, Maldų refleksijos, o sudėtinga ir nuteistųjų pataisos namuose labai įpatinga kvilingo technika pagaminti atvirukai sukėlė tikras ovacijas pacientų namuose. Užsimezgusi draugystė su Dainavos Rimi parduotuve mus pasitiko su pačių pagamintais atvirukais bei linkėjimais, o taip pat ir saldžiomis dovanomis.

Visai Hospiso bendruomenei didžiausią nuostabą, pasigėrėjimą ir staigmeną padarė įmonės, su dėkingumu įteikdamos Hospiso darbuotojams dovanas: Flokati šiluma, ManillaCosmetics – kremai, Tiens papildai, jau antrus metus džiuginantis gomurį Šerkšno medus, ETNO arbata.

Pirmą kartą HOSPISO istorijoje Kalėdinės dovanėlės atkeliavo ir mūsų Hospiso SAVANORIAMS: Tiens papildai, Flokati šiltos dovanos, ir žinoma visus apdovanojo gausi Laisvės TV atsiųsta saldi dovana!

Dovanas jau išpakavome, bet visi šie gražūs darbai dar ilgai lieka širdyse ir gyvena kartu ištisus metus.

Būkime palaiminti, atvertę Naujų metų lapą ir prisijungę prie Kauno hospiso namų bičiulių būrio.

We use necessary cookies that ensure that you will be comfortable using the website. If you continue to browse our website, it is equivalent to your consent to the use of cookies.