Karštas maistas į pacientų namus

Su Meile ir atvira širdimi į mus kreipiasi Jolanta Sadauskiene ir fondas „Beautiful Heart foundation” teiraudamiesi ar mūsų pacientams reikalingas karštas maistas. Žinodami mūsų situaciją, kaip sudėtinga karantino metu tapo organizuoti savanorius maisto gaminimui pacientų namuose, jie pasisiūlė mums padėti.
Negalime atsistebėti šios veiklios moters rūpesčiu Hospiso pacientams. Net 4 pacientų šeimos jau antrą karantino etapą džiaugiasi du kartus per savaitę gaudamos šviežią, įvairų, karštą, kokybišką maistą tiesiai į savo namus.
Hospiso pacientus Restorano patiekalais džiugina „Legenda”, „Briedžių medžioklė”. Ir kaskart vis kitas patiekalas, saugiai supakuotas, atkeliauja į paciento šeimą, kurie ir ne visada pajėgia savarankiškai pasigaminti.
Oho, kokios pacientų reakcijos, padėkos ir skambučiai džiugina komandos narius. Savanorių koordinatorė Gerda Juškevičienė dalinasi, kad pacientę pasiekė Restorano patiekalai, anot pacientės, netgi pačiai pasipuošti reikia prieš atvykstant RESTORANUI į NAMUS. Tai dar viena galimybė, dar vienas įvykis, dar viena tos dienos šventė.
O pervežimui visi kartu bendradarbiaujame, ir kartu kimbame į pagalbą: dėkojame savanoriams, kurie į rajonus perveža maistą:
Ricardas Litvinskas, Aivaras Pokvytis, Jurgita Janavičiutė, Juratė Malinauskaitė, Giedrė Rentauskienė ir visiems Jums.
Dėkojame, kad dalinatės gerumu ir esate kartu su Kauno hospiso namų bendruomene.
https://beautifulheartfoundation.com

Mes naudojame būtinuosius slapukus, kurie užtikrina, kad Jums bus patogu naudotis tinklalapiu. Jei toliau naršysite mūsų tinklalapyje, tai tolygu Jūsų sutikimui su slapukų naudojimu.