Kauno hospiso namai teikia paslaugas, net ir sunkiausiomis sąlygomis

Praėjo metai nuo tada, kai gavome Jo ekscelencijos Prezidento Gitano Nausėdos kreipimąsi į miesto savivaldą, kviečiančią finansiškai padėti įstaigai išgyventi ir išlikti.
Kauno hospiso namai, tąkart išgyveno ir išsilaikė tik iš aukotojų paramos. Sugebėjome susiplanuoti išlaidas ir sukurti dar vieną darbo vietą – t.y. Medicinos psichologo pareigybę.
Deja, nei Kauno miesto savivaldybė, nei Kauno rajono savivaldybė nerado lėšų ar kitokių finansinių galimybių įstaigai išlikti. Kauno miesto savivaldybės siūlymas ne padėti mums, kaip organizacijai veikti, bet persikvalifikuoti į kito pobūdžio organizaciją, nesuteikė vilties apie pagalbos galimybes.
 
Deja, epidemiologinė situacija Lietuvoje, kuomet siaučia virusas Covid-19, mūsų veiklos nesustabdo, esame pasirengę padėti žmogui, tačiau be finansinės paramos, mes nesijaučiame saugūs eidami į priekį.
 
Finansinis saugumas – tai kiekvienas išgyventas mėnuo, sumokėtas atlyginimas darbuotojui bei sumokėti mokesčiai valstybei.
 

Mums labai reikalinga Jūsų visų parama.

LT467300010141748723

Swedbank BIC – HABALT22

Nuotrauka panaudota iš pinterest.com

We use necessary cookies that ensure that you will be comfortable using the website. If you continue to browse our website, it is equivalent to your consent to the use of cookies.