Pagaminti nauji akiniai

Nauji akiniai – tai naujas žvilgsnis į supantį pasaulį. O ką jaučia pacientas, kai vos spėjama užtikrinti būtinuosius poreikius. Ir kalbėtis apie akinius vos spėjame, „nu kas čia mane matys, o aš jau kažkaip gal ir gerai su tais senais akiniais matau“. Daugiau nei prieš pusę metų su mumis susisiekė dizainerė @Goda Narijauskaitė Supernormal kūrėja. Ji pasiūlė pagaminti akinius Kauno hospiso namų pacientams. Labai ilgai ieškojome, kas galės patikrinti pacientų akis jų pačių namuose, net nepakylant iš lovos. Radome, www.Mobilioptika.lt sutiko mums padėti. Pacientui net 10 metų nekeisti akiniai ir netikrintas regėjimas. Su dideliu rūpesčiu @Ramūnas Būda apžiūrėjo paciento akis nešiojamais optikai tikrinti prietaisais, patarė, rekomendavo, išrašė receptą. Nekantriai laukėme rezultato. Truputį su jauduliu, o kaip čia viskas bus.

Kiek daug ovacijų sulaukė nauji paciento akiniai.

Kaip banga nuvilnijo savanorių pasidalinimai, ir paciento pasakojimai jiems. Kas buvo atvykę, kaip rinkosi, derino, kaip laukė ir nenusivylė.

O kaip gražiai įpakuota dovana – estetiškai, apgalvojant kiekvieną detalę ir apgalvojant visus to žmogaus poreikius nešiojant naujus akinius.

We use necessary cookies that ensure that you will be comfortable using the website. If you continue to browse our website, it is equivalent to your consent to the use of cookies.