Alytaus hospiso svajonė pagaliau išsipildė.

Penktadienį Kauno hospiso kolektyvas lankėsi svečiuose pas kolegas Alytuje. Buvome pakviesti paminėti 1 Alytaus hospiso dienos centro metukus.

Iš visos širdies džiaugiamės „Tėviškės namų” 12 veiklos metų rezultatu – pagaliau didžiausia svajonė išsipildė – yra erdvė, į kuria dienos metų galima patalpinti sunkiai nepagydomai sergančius žmones, atlikti jiems visas įmanomas procedūras ir nakčiai grąžinti namo artimieiems pabūti kartu.

Jau veikia koplyčia, atskiras masažo kabinetas, erdvės psichoterapijos užsiėmimams ir kt.

Dienos centre, pacientai gaus ne tik medicinines, dietologo, psichologo paslaugas, dvasinę pagalbą bet ir tokias procedūras kaip manikiūras, pedikiūras, kirpyklos paslaugas. Numatomos įvairios užimtumo programos.

Šeimininkai rodė savo naujasis patalpas ir nuoširdžiai dalinosi patirtimi.

Maža to – savo svečius Kauno hospisą ir Šiaulių Globos ir slaugos centrą „Sidabražolė” alytiškiai apdovanojo maloniomis bei prasmingomis dovanomis.

Dar karta sveikiname jus, brangūs bičiuliai ir linkime, kad Alytaus hospiso dienos centras taptų Alytaus gerų žmonių (savanorių, aukotojų, sponsorių bei kitų bičiūlių) šventove.

#hospisas #paliatyvi_pagalba #sunkiai_sergantys #dienos_centras #kauno_hospisas

We use necessary cookies that ensure that you will be comfortable using the website. If you continue to browse our website, it is equivalent to your consent to the use of cookies.