KUR KELIAUJA PINIGAI?

Šis klausimas nepaprastai mus jaudina. Juk tiek dedama pastangų, kad visuomenė susidomėtų mūsų veikla, užjaustų kenčiantį ir kad atsirastų geradarių, kurie, vedami Gailestingumo, pagal galimybes paaukotų Kauno hospiso namams.

Kauno hospiso namaiMes labai taupome Jūsų aukas, nes esame pasiryžę sukaupti reikiamą pradinę sumą STACIONARUI (nepaliaudami viltis, kad anksčiau ar vėliau kas nors padovanos pastatą).

ŽVILGTELĖJĘ Į KAUNO HOSPISO NAMŲ BANKO SĄSKAITĄ, suprantame, kad kol kas didžiausios sumos nukeliauja į valstybines institucijas.

Kainuoja  įvairūs privalomi dokumentai, pvz.:  higienos leidimas-pasas, licencija, leidžianti vykdyti ambulatorinę sveikatos priežiūros veiklą, gyventojų pajamų mokesčiai, socialinis darbuotojų draudimas, privalomi darbuotojų mokymai.

Tenka mokėti už informacijos sklaidą ir technines priemones (domeną, serverį, informacinius projektus), dokumentų, informacinių lapelių, pažymėjimų spausdinimą.

Nors ir nedidelėmis sumomis, bet kartu sudėjus, nemažai tenka atriekti įvairiems fondams ir asociacijoms. Daug kainuoja medicininė įranga ir slaugos reikmenys.

KITOS IŠLAIDOS, KURIAS PATIRIA steigėjai, darbuotojai, talkininkai, savanoriai (dažnas jų tas išlaidas patiria labai asmeniškai), yra susijusios su viešosios įstaigos steigimu, jos išlaikymu, specialistų konsultacijomis, informacinių lankstinukų bei plakatų spausdinimu.

Kainuoja transportas ir kuras, telefoniniai pokalbiai (per 2000 skambučių per metus) ir kompiuteriai bei jų aptarnavimas, pašto paslaugos, kanceliarinės prekės (popierius, dėklai dokumentams, rašalas spausdintuvams ir kt.), kava, arbata, sausainiai įvairiems susitikimams, pasitarimams ir dar daugybė kitokių smulkių, bet sąskaitą tuštinančių reikalų.

KAUNO HOSPISO GELBĖJIMOSI RATAS – savanoriškas, pasiaukojantis darbas, geradarių parama, įrangos skolinimas, partnerių nuolaidos už atliktus darbus, bendradarbiavimas ir draugystė su kitomis įstaigomis.

Kuo daugiau mūsų kelyje bus jautrių širdžių, tuo geriau galėsime padėti sergantiems nepagydomomis ligomis. Kuo daugiau abejingų – tuo labiau mūsų rankos bus surištos.

We use necessary cookies that ensure that you will be comfortable using the website. If you continue to browse our website, it is equivalent to your consent to the use of cookies.